Yakın.iPhone için Yakın ↗

HESABIN VE VERİLERİN

Kontrol sende.

Konum paylaşımını durdurmak, partner bağlantısını sonlandırmak ve hesabı silmek farklı işlemlerdir. İhtiyacına uygun adımı buradan bulabilirsin.

01

Konum paylaşımını durdur.

iPhone Ayarlar → Uygulamalar → Yakın → Konum bölümünden konum iznini kapatabilirsin. iOS sürümüne göre Yakın, Ayarlar’ın ana listesinde de bulunabilir.

Yeni konum ve rota kaydı durur. Daha önce oluşturulmuş anılar hesabında kalır; bu işlem hesabını silmez.

02

Partner bağlantısını sonlandır.

Yakın’da hesap ekranını aç, Partner bağlantısı bölümünden ayrılma adımlarını takip et. Partnerinin ortak alanınıza erişimi kesilir. Kendi oluşturduğun anılar kişisel arşivinde kalabilir.

İstemediğin bir paylaşım veya davranışı destek adresine bildirebilirsin.

03

Hesabını ve verilerini sil.

  1. Uygulamada profilinden hesap ekranını aç.
  2. Hesabımı ve verilerimi sil seçeneğine dokun.
  3. Bilgilendirmeyi oku ve onay alanına HESABIMI SIL yaz.
  4. Hesabımı kalıcı olarak sil düğmesiyle işlemi tamamla.
Bu işlem kalıcıdır.

Hesabın, kendi anıların, fotoğrafların ve konum kayıtların silinir. Partnerinin kendi oluşturduğu anılar onda kalır. Daha önce indirilmiş veya başka cihazlarda saklanmış kopyalar uzaktan silinemez.

Hesabını silmek Apple aboneliğini iptal etmez. Ayrı olarak Apple aboneliklerini yönet.

04

Hesabına erişemiyorsan.

yonetim@bameramedya.com adresine kayıtlı e-posta adresinden hesap ve veri silme talebini gönder. Hesap sahipliğini doğrulamadan başkasının verilerini silmeyiz. Şifre, doğrulama kodu veya kimlik belgesi gönderme.

Saklama ve gizlilik bilgileri ↗